RAMAJANIN DRUGI ROĐENDAN

 

Svoj drugi rođendan Ramajana je dočekala  i to zahvaljujući temperaturi koja je tresla čitav dan. Razlog za temperaturu nepoznat, pošto nije otišla kod doktora. Naime, zahvaljujući svom "bogatom" iskustvu u oblasti zdravlja dobila je fobiju od bolnica i ljekara. Zato će se malo strpiti ,a ako ne prođe zaputit će se u klinuku.

Toliko o Ramajaninom tj. mom jadnom zdravstvenom stanju. A sad nešto i o nakitu tačnije perlicama jer već dugo vremena ( par sedmica) nisam ništa napravila. A nabavila sam tako divan materijal. Jednostavno ne ide, pa ne ide zahvaljujući prvenstveno mojim zdravstvenim problemima.

Zato vam ovaj put neću pokloniti ni jednu sličicu nakita već ću vam poslati veliki, veliki pozdrav iz snježnog Bihaća…. i da nekoliko slika zimske idile ( iskreno volim ovu idilu samo prva 2-3 dana zime )…..

[URL=http://i35.photobucket.com/albums/d198/Amal7/bihzimi3.jpg][IMG]http://i35.photobucket.com/albums/d198/Amal7/th_bihzimi3.jpg[/IMG][/URL][URL=http://i35.photobucket.com/albums/d198/Amal7/bihzimi2.jpg][IMG]http://i35.photobucket.com/albums/d198/Amal7/th_bihzimi2.jpg[/IMG][/URL][URL=http://i35.photobucket.com/albums/d198/Amal7/bihaczimi1.jpg][IMG]http://i35.photobucket.com/albums/d198/Amal7/th_bihaczimi1.jpg[/IMG][/URL]

4 komentara

  1. u petak ce te poljubti osoba koja te voli nesmijes da prekines ovaj lanac,zato kopiraj tekst i posalji ga za 143 minuta na 15 adresa kad posaljs pritisni F6 i videces na svom monitoru velikim slovima ispisano ime tvoje LJUBAVi

Komentariši